Anunț cu privire la organizarea unei dezbateri publice on-line în vederea elaborării Strategiei pentru dezvoltare locală 2021-2027 a orașului Dolhasca.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, privind transparența decizională în administratia publică, cu modificările și completările ulterioare, administrația locală, s-a decis realizarea on-line a dezbaterii publice privind elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2021-2027 a orașului Dolhasca.

Strategia de Dezvoltare Locală este un instrument de planificare pe termen mediu-lung care are rolul de a contura viitorul orașului Dolhasca, având ca ani de referință perioada cuprinsă între 2021 și 2027. 

Scopul principal al unui asemenea document este acela de a fundamenta deciziile de investiții prin actualizarea principalelor trăsături socio-economice și demografice ale urbei, însă, făcând în același timp referire la dezvoltarea spațială a orașului în timp și la elementele ce țin de cadrul construit și natural din orașul Dolhasca.

Considerăm că implicarea dumneavoastră va contribui la furnizarea unui real și util instrument de planificare în vederea dezvoltării durabile a orașului nostru.

Așteptăm cu interes propunerile dvs. de proiecte, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de strategie supus consultării publice. Acestea se pot depune până la data de 7 iulie 2021.

Puteți accesa formularul de răspuns, pe care îl găsiți la adresa: https://forms.gle/bszTZpCngg86ss347

.

.

Primar,

Decebal Isachi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *